Zamieszczone przez Enriquez
[O2] Szukam kogoś kto zakoduje licznik
Zwiń
X
-
spacewalker wykonał bardzo dobrą robotę!
Licznik działa i cieszy
[ Dodano: Sob 23 Sty, 16 19:36 ]
Padła mi dioda podświetlenia wskazówki obrotmierza, znacienkogos godnego polecenia kto by mi ja wymienił w Warszawie?
[ Dodano: Sro 27 Sty, 16 18:21 ]
http://allegro.pl/skoda-octavia-ii-l...940570718.html jakby ktoś szukał.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerBo wyjąc licznik z Octavii cza umić
znakomitym pomocnikiem do wyjęcia zegarów okazały się dwie karty płatnicze wepchnięte między daszek a licznik od boków ku górze. Wyszedł jak masełko ;-)Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA nie lepiej wyciagnac schowek w desce i popchnac licznik :?:Pozdrawiam, Robreg.
----
Komentarz
-
-
Licznik z końcówką G z 2009r będzie miał PL?MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcin607Zamieszczone przez ravasZamieszczone przez marcin607Licznik z końcówką G z 2009r będzie miał PL?
Szukaj SW 06XX bo tylko te mają PL
ObrazekPozdrawiam, Robreg.
----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcin607Zamieszczone przez ravasZamieszczone przez marcin607Licznik z końcówką G z 2009r będzie miał PL?
Szukaj SW 06XX bo tylko te mają PL
ObrazekZałączone pliki
Komentarz
-
-
DOBRA WIEM - TYLKO CI SPRZEDAWCY Z ŁASKĄ NR PODAJĄ
*****sorry za "caps lock"MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerZamieszczone przez robregPozdrawiam, Robreg.
----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robregGuzik prawda, to ze Ska byla jedna wiedza eksperci czy tez wyjadacze, tacy jak Ty (coa o tym wim). Szaraki jak ja musza szukac drugiej naklejki
kopiuj/wklej w google i nie jeden screen z numerem się znajdzie i resztą naklejki .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerZamieszczone przez robregGuzik prawda, to ze Ska byla jedna wiedza eksperci czy tez wyjadacze, tacy jak Ty (coa o tym wim). Szaraki jak ja musza szukac drugiej naklejki
To, ze cechą szczegolną licznikow typu 1Z0920843S czy 1Z0920843T jest to, ze wyszly one wyłącznie z oprogramowaniem mikroukladowym w wersji 0600 i nowszej, to jest wlasnie informacja wynikajaca z doswiadczenia i zainteresowania. :-)
A jesli ktos pewności, co do wersji oprogramowania danego typu licznika nie posiada, wtedy pozostaje szukanie oryginalnej, drugiej nalepki na liczniku. ...i stad moj komentarz, ze dla osob nie majacych doswiadczenia, ta mala nalepka mowi bardzo bardzo niewiele.
A co do typu ...844 to tak, tez to zauważyłem ;-) Ciekawe, czy to pomylka Volkswagena, czy pomylka przy udostępnianiu danych w sieci.Pozdrawiam, Robreg.
----
Komentarz
-
-
A ja juz walcze ze swoim licznikiem 2gi miesiac . W chwili obecnej jezdze z immo off i jakos daje rade ale ten komunikat o nie rozpoznanym kluczu mnie dobija . Ktos mi zdradzi w jaki sposob czytacie eprom z tego licznika ? Mam avdi mam xcana i niczym po obd nie moge . Ciagle mam security acces . Jak by ktos poratowal jakas instrukcja ?
Komentarz
-
-
Witajcie,
przebrnąłem przez cały temat, jestem też po pierwszym słowie z Spacewalkerem - jednak powołując się na 9 stronę i opis Deo (pozwolę sobie przytoczyć):
O2 po FL:
BENZYNA:
Samochody wyprodukowane:
:arrow: do 01.11.2009 - 1Z0 920 843 B
:arrow: od 02.11.2009 do 30.05.2010 - 1Z0 920 843 F
:arrow: od 31.05.2010 do 02.01.2011 - 1Z0 920 843 K
:arrow: od 03.01.2011 do 29.05.2011 - 1Z0 920 843 P
DIESEL:
Samochody wyprodukowane:
:arrow: do 01.11.2009 - 1Z0 920 843 D
:arrow: od 02.11.2009 do 30.05.2010 - 1Z0 920 843 G
:arrow: od 31.05.2010 do 29.05.2011 - 1Z0 920 843 M
udało mi się ustalić, że do posiadania PL MD potrzebuje MD z softem 06** - co z powyższej listy nie wynika. Wkleiłem to dlatego, że pojawiają się w Waszych wpisach informacje o MD z końcówką S, T a nie ma ich na liście- czy jeszcze jakieś inne MD są pewne z PL językiem?
Znalazłem zdjęcia S i z tego co widzę to są dieslowskie, czy możecie podać jeszcze jakieś nowsze oznaczenia do benzyniaków, ew. diesla co by ułatwić poszukiwania odpowiednich zegarów?
Straszna bieda obecnie jest jeśli chodzi o oferty
Komentarz
-
-
naver, wpisz w google etka online, wendz na strone, ifiinterface czy jakos tak, wybiersz carprog2, tam z menu wybierasz skoda, octavia, rocznik 2012/2013 (w tym drugim roczniku pozycje 1Z-, potem grupa 9, na bocznej liście ekran opisany jako zestaw wskaznikow. Zobaczysz ostatnie wypusty.
[ Dodano: Nie 07 Lut, 16 18:42 ]
Poza tym mozesz w grafikach google poszukac 1z0920843* i poogladac zdjecia licznikow w necie i sprawdzić, ktory ma odpowiednia wersje oprogramowania.Pozdrawiam, Robreg.
----
Komentarz
-
Komentarz